Ingatlanbazár

2022.01.02. 20:00

Újévi ingatlanajánló: egy minden ízében hangulatos lakás a Maklári hóstyán!

Bár a hivatalos ügyintézéshez lehet, több kell, mint egy nap, a következő újévi bulit már bárki megülheti a most következő, helyes, 94 nm-es lakásban. Csak 49,9 millió forintra lesz szüksége az új tulajnak. B.Ú.É.K.!

HEOL

Forrás: ingatlanbazar.hu

 

“Maklári hóstya kedvelt, csendes utcájában, 2000-ben épült, 2 lakásos társasház földszinti, kertkapcsolatos lakása, garázzsal eladó!!! A lakás elosztása: 36 m2-es amerikai konyhás nappali(6 m-es belmagassággal), melyből egy 35 m2-es terasz nyílik, kertkapcsolattal, valamint 2 db nagy méretű hálószoba, zuhanyzós fürdőszoba, előtér. Gépkocsi tárolására egy 15 m2-es garázs szolgál, elektromos kapuval szerelve, valamint a ház előtt térkövezett részen további 2 autó parkolhat. [...]  Fűtés költsége nagyon kedvezően alakul a téli hónapokban. Az ingatlan klimatizált! A vételár a garázst is tartalmazza! Rugalmas megtekintés, pár héten belül költözhető lakás! [...] ”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!