Ingatlanbazár

2022.05.14. 15:30

A hét ingatlana: luxus rönkház Hatvanban!

Élet 1050 nm-en, ráadásul egy luxus rönkházban? Jöhet, nem? Lássuk a még alakulóban lévő, impozáns épület fotóit! Na meg az árat is!

HEOL

“Hatvan frekventált utcájában, örök panorámával rendelkező, egyedi építésű 1.050 m2 LUXUS RÖNKHÁZ eladó. Az ingatlan új építésű, 70% készenléti állapotban van. A gépészeti kiállások megtörténtek, burkolatok és a szobák közötti válaszfalak befejezésre várnak. A használt faanyagok, magas minőségű borovifenyőből illetve vörösfenyőből vannak. Az ingatlan melegéről padlófűtés, illetve a nappali középpontjában az egész épület kifűtésére alkalmas kandalló gondoskodik. Az energiaellátást napelemek biztosítják. Az ingatlan kamerarendszerrel és riasztórendszerrel ellátott. A pince szinten helyezkedik el a 210 nm-es garázs, a szintén ugyanekkora alapterületű wellness rész, illetve a gépészeti helyiség. A földszinten találunk 3 szobát fürdővel, egy külön WC-t, egy nagyméretű panorámás nappalit és a hozzá tartozó étkezőt- konyhával. A tetőtérben szabadiős tevékenységre alkalmas helység került kialakításra, itt tárul elénk Hatvan látképe, mely esti fényében különösen csodálatos. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!