Ingatlanbazár

2022.07.16. 11:30

A hét ingatlana: belső kétszintes lakás kertkapcsolattal? Ilyen egy ideális, egri otthon!

42,5 millió forintért kínálják a most következő, egri, belső kétszintes ingatlant. Tetőtéri kuckózás, hagyományos alsó szinti elnyújtózás, erkély és kertkapcsolat: egyszóval minden van itt, amire vágyunk!

HEOL

Forrás: ingatlanbazar.hu

“Heves megye , Eger belvároshoz közeli utcájában eladásra kínálok egy első emeleti, kertkapcsolattal rendelkező, belső kétszintes, 2004-ben épült 68/102 m2-s kiváló állapotú lakást. A lakás elosztását tekintve, amint belépünk az ingatlanba egy kis előtér, egy világos konyha étkezővel, zuhanyzós, tágas fürdő, és egy tágas, szintén világos nappali tárul elénk. A tetőtérbe érve egy nagy méretű szülői hálót, egy gyerekszobát, világos, kádas fürdőt és gardróbot találunk. 

A téglából épült társasház szigetelt, ebből fakadóan a lakás fűtési rezsije alacsony, melyről gázcirkó gondoskodik. Nyílászárói tetősík Velux ablakok, jól zárnak, karbantartottak. Konyhája beépített, gépekkel szerelt, minden igényt kielégít. A tetősík alatti részek a lakásban beépítésre kerültek, így számtalan tároló szolgálja az ott lakók kényelmét. A zárt udvaron egy gépjárműnek van beállási lehetősége, továbbá a kis, parkosított udvaron grillezés biztosított. Tartozik a lakáshoz ,egy közös tároló. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!