Ingatlanbazár

2022.07.23. 06:53

A hét ingatlana: vendégház csodás kályhával és divatos makraméval eladó Tiszanánán

Na jó, a makramé lehet, nem képezi az ajánlat tárgyát. De egy biztos, a 280 négyzetméteres, mindössze 98,5 millió forintért árult vendégház anélkül is elég jó ajánlatnak tűnik. Fotók, részletek, makramé: most!

HEOL

Forrás: ingatlanbazar.hu

“Heves megyében, Tiszanánán eladó egy 280 négyzetméteres vendégháznak kialakított családi ház. Az ingatlan a Tisza-tótól körülbelül 11 kilométerre található, ahol rengeteg szórakozási és pihenési lehetőség várja a kikapcsolódásra vágyókat. A kétszintes ingatlan 158 négyzetméteres alsó szintje gyönyörűen felújított, nappali 4 szobájával 8-10 fő elszállásolására alkalmas, a felső szint még befejezésre vár, ahol további három szoba és fürdőszoba kerül terv szerint kialakításra. Az alsó szint teljeskörű felújításon esett át, amely magába foglalja a fűtésrendszer teljeskörű korszerűsítését, a fürdőszobák teljes felújítását, a festést, burkolást.

Az ingatlanba vadonatúj, főleg IKEA bútorok kerültek, amelyek vásárlás esetén megegyezés tárgyát képezik. A felső szint kb. 70%-os készültségű. Az ingatlan Magyarország első teljesen okos vendégháza, egyetlen applikációról vezérelhető a teljes ház. A belső parkolóban elektromos autótöltő áll a vendégek rendelkezésére. A kert gyönyörűen parkosított, az árnyékolóval ellátott tágas terasz, a kerti sütögető és a klasszikus, fatüzelésű kályhával fűthető fürdődézsa élménye biztosíték a teljes kikapcsolódásra. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetés szövegét eredeti formájában közöljük.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!