Ingatlanbazár

2022.09.24. 15:29

A hét ingatlana: kilátás az egri Bazilikára és az Érseki Palota barokk kertjére

A 92 négyzetméteres, szemet gyönyörködtető állapotban lévő lakás nem akármilyen kilátás mellett vehető birtokba. Az egri Bazilikára és az Érseki Palota barokk kertjére néző szépségben a fény ugyanolyan könnyen hatol át minden helyiségbe, mint a jövendőbeli lakók... Szerelem-ingatlan: most!

HEOL

Forrás: Ingatlanbazar.hu

“Egerben, a Bazilikára és az Érseki Palota barokk kertjére néző, egyedi panorámás, rendkívül világos és tágas, 92 négyzetméteres, második emeleti, felújított, nappali + 2 hálós + félszobás + hálófülkés, exkluzív lakás eladó, a Széchenyi István utca legimpozánsabb társasházában. A 4,4 méteres belmagasság, a hatalmas, tágas terek elegáns, mégis otthonos hangulatot árasztanak.

A lakás három évvel ezelőtti felújítása során kapott új, hőszigetelt fa nyílászárókat, belső biztonsági bejárati ajtót, távfelügyelettel ellátott riasztórendszert, hűtő-fűtő klímát és saját gázkémény építésével energiatakarékos új központi fűtést kondenzációs gázkazánnal. A lakás télen alulról is és mindkét oldalról körbefűtött, a 80 centiméter vastag külső falaknak és az új hőszigetelt nyílászáróknak köszönhetően a leghidegebb téli időszakban is gázszámlával igazoltan minimális a havi gázfogyasztása.

Az ingatlan a második emeleten helyezkedik el és a HATALMAS NYÍLÁSZÁRÓKNAK KÖSZÖNHETŐEN NAPFÉNYBEN ÚSZIK egész nap. A fürdőszoba és a konyha felett az alapterületen túl további 12 négyzetméter alapterületű külön tároló található. Lakáshoz tartozó saját parkolóhelyek a társasház belső, távirányítós kapus zárható udvarán. Tehermentes, megegyezés esetén akár bútorozottan is azonnal költözhető. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!