Ingatlanbazár

2022.10.29. 07:00

A hét ingatlana: exkluzív családi ház extrákkal építészmérnök tulajdonostól eladó!

Vagy építőmérnök. Erre a kérdésre nem találtunk pontos választ. De ami biztos, van aki inkább ingatlanügynökkel szeretet tárgyalni és van, aki kifejezetten a tulajdonostól eladó otthonok iránt érdeklődik. Mindkét megoldásnak megvannak az előnyei, de egy biztos, végül az ingatlan értékei döntenek. Jöjjön egy szuper családi ház Egerből, amely kapcsán kevés kérdőjel marad csak az emberben!

HEOL

Medence is van a kertben

Forrás: ingatlanbazar.hu

“Belvároshoz közel (5 perc gyalog) csendes utcában exkluzív családi ház, ép. mérnök tulajdonostól eladó. Telek kelet-nyugati tájolású, azaz teljesen körbesüti a nap. Elhelyezkedése miatt csak egy szomszédos lakóház van.

-Földszint: konyha, étkező, nappali egy légtérben, részben fedett nagy terasszal, spejz, zuhanyzó, WC. Hálószoba teraszkapcsolattal.

-Tetőtér: fürdő jacuzzis káddal, külön WC. Jelenleg 2 hálószoba (a nagyobbik szoba kb. 28 négyzetméter, ami korábban 2 hálószoba volt, ez könnyen visszaalakítható) . 2 db gardrób.

- Gáz cirkó fűtés, helyiségeként klíma, fokozottan hőszigetelt műanyag nyílászárók redőnyökkel. Vegyes falazat, 12 cm hőszigeteléssel, felújított állapotban. Napelem telepítéshez kialakított villamoshálózat.

-Udvar: nagy, félig fedett terasz, étkező-nappali, szoba kapcsolattal.

Tágas filagória, medence, mediterrán hangulatú környezetben napozóval. A medence elhúzható

fedéssel, szükséges uszoda gépészettel rendelkezik. Telepített növények, autómata csepegtető

rendszerrel. gépkocsi bejáró térkő burkolattal, motoros kapuval.

-Garázs, melléképület: igény szerint 3-4 autó helyezhető el a motoros, hőszigetelt, szekcionált(Hörmann) kapuval ellátott garázsokban. Garázsok között tárolók ( buli szoba, WC-kézmosóval). Igény esetén zuhanyzó egyszerűen kialakítható. Plusz egy tágas fedett beálló autónak, egyéb eszközöknek.  [...]”


További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!