Ingatlanbazár

2022.11.19. 07:00

A hét ingatlana: a színpár kék és sárga, a modell egy egri ház!

A világos kék és sárga színek kombinálása, egymás mellé helyezése inspiráló lehet felújítás előtt állóknak. Az egyébként eladó, 300 nm-es, 200 millió forintért kínált egri ház más szempontok alapján is szuper. Mi viszont elsősorban a hét színpárja miatt kattintottunk.

HEOL

Forrás: ingatlanbazar.hu

“Megvételre kínálunk egy ingatlant Egerben, a vár és a Minaret szomszédságában. Az 1680 m2-es telek tetején található egy kúria épület, mely két lakásból - egy 90 m2-es felújított és egy kb 60 m2-es felújítandó lakrészből - áll. A nagyobb lakásban van 3 szoba , konyha étkezővel, zuhanyzófülkés és kádas fürdőszoba, külön WC és kamra. 

Az elektromos fűtés mellett (Tokió Solar PE1000 panelek) alternatív fűtésként szolgál a kifogástalan állapotú cserépkályha is. A víz- és elektromosvezetékeket a felújítás során kicserélték, háromfázisra bővítették, és H-tarifás mérővel is ellátták. Az épület alatt egy 30 m2-es kislakást alakítottak ki, ami már szintén felújításra szorul. A présház (körülbelül 25m2) felújítás alatt van. A 26 m2-es pincébe innen jutunk le egy rácsos ajtón keresztül. 

Forrás: ingatlanbazar.hu

A telek legalacsonyabb pontján, a kapualjjal szemben van egy 65 m2-es 2 szoba-amerikai konyhás, összekomfortos ház, mely még felújítás alatt áll. Az épületek falazata tufából épült kő alapra. Hozzáértő kezek alatt gyönyörű paradicsomot lehet itt kialakítani ezen a történelmi helyen [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!