Ingatlanbazár

2023.02.04. 07:16

Alig akad eladó erdő, szántó a megyében!

Heves megyében jelenleg mindössze 21 eladó mezőgazdasági ingatlan hirdetését látni. Ebből pedig elenyésző az erdő, szántó. Úgy fest, a felbecsülhetetlen értékű kincsektől senki sem akar épp megválni… Jöjjön egy manapság ritkaságnak számító, bükkszéki erdő!

HEOL

Egertől 22 km távolságra, az alpesi fekvésű Bükkszék külterületén, de a lakott terület közvetlen szomszédságában, egy kialakítás alatt álló szabadidőpark és halastó mellett, az európai hírű Salvus Gyógyfürdő elérhető közelségében, festői szépségű környezetben, déli domboldalon, az ország legmagasabb pontjára, a Mátra csúcsára egyedülálló panorámával rendelkező, 143147 négyzetméteres, külterületi, a tulajdoni lapon erdőként bejegyzett terület, családi okok miatt sürgősen eladó!

ingatlanajánló
Forrás: igatlanbazar.hu

Az erdei fenyővel és tölgyfával betelepített erdő, turisztikai szempontból kiemelt területen fekszik, ezért tarvágásra nem használható fel, de ha a művelési ág alól kiveszik, kiválóan alkalmas lesz erdei szálláshelyek kialakítására is. A festői környezet, a kialakítás alatt álló Szabadidőpark, a Strandfürdő közelsége, a település biztonsága és folyamatos fejlődése, egyedülálló lehetőséget biztosít potenciális vevőjelöltek számára. A telek tehermentes, a tulajdonosok alkuképesek, egri vagy Eger környéki telek vagy családi ház cseréje, beszámítása lehetséges!

További mezőgazdasági ingatlanok és erdők az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!