Ingatlanbazár

2023.06.10. 07:01

A hét hevesi ingatlana: Fényűzés Eger és a Tisza-tó között

A luxusingatlan igazi ékköve egy 11x4 méteres, mozaikkal kirakott medence. A helyi ingatlanpiac kínálatban szereplő 450 négyzetméteres kúria jellegű épület emeleti részéhez, egy egyedi dizájn terasz is tartozik.

HEOL

Olyan, mint egy kúria

Forrás: ingatlanazar.hu

“Eger és a Tisza-tó között, Közép-Kelet Magyarország területén, Heves városban 2005-ben épült kúria jellegű ingatlan eladó. Az ingatlan alsó szintjén helyezkednek el a közösségi terek: tágas konyha, nappali és étkező, fürdőszoba, szoba. Az emeleten szintén található 2 fürdőszoba, 6 szoba és konyha. Az ingatlan magas minőségű anyagokból készült, egyedi elképzelés alapján. A házban mind a 20 ajtó, 20 ablak műanyag hőszigetelt, az emeleten egyedi stílusos dizájn terasz található.

Az ingatlan ékessége a 11 x 4 méteres medence, melynek mélysége másfél méter, mozaik csempével kirakott és a ház mögött található. Mellette melléképület, zöldterület, amely kedvez a családi kikapcsolódásnak.

Az elektromos HÖRMANN kapuval ellátott garázs ad helyet, akár 4 autó beállásához. A telek körbekerített, az utcafront felől gyönyörű kovácsoltvas kerítés öltözteti az ingatlant.

Jelenleg a településen szállás lehetőség nem ismert, így akár üzleti céllal is megvásárolható. A környéken a Tisza-tó, Eger, Mátra, vadászati lehetőségek, a hamarosan megnyitó termálfürdő várja vendégeit - illetve a környéken számos termálfürdő és termálvíz megtalálható!

***** BUDAPEST, BALATON KÖRNYÉKI lakás - családi ház beszámítható ******

Heves kellemes kisváros, számos lehetőséggel: iskola, óvoda, bölcsöde, orvosi ellátás - ügyelet, üzletek, éttermek, műszaki boltok - újszerű sportcsarnok és sportpark. Egy éven belül átadásra kerül a Heves Városi Uszoda, Strand és Kemping egy teljes felújítás és bővítést követően. A Tisza-tó közelsége is szimpatikus lehet, mely 25 perc autóútra található.[...]”

További eladó otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!