Ingatlanbazár

2023.06.03. 06:55

A hét ingatlana: eladó egy egykori tájház Mátraszentimre központjában!

A Mátraszentimre központjában kínált egykori tájház csodálatosan felújítva keresi-várja új, gondos tulaját. A helyi ingatlanpiac kínálatban kiszúrt 66,9 milliós ajánlat egyszerre tűnik kiváló befektetésnek és egy egészen különleges, új életvitel bázisának!

HEOL

Forrás: ingatlanbazar.hu

“Mátraszentimre központjában lévő, csendes zsákutcában vendégházzá alakított családi ház/ felújított nyaraló, ingatlan eladó. A tájház az utóbbi években vendégházként funkcionált, bejáratott ügyfélkörrel rendelkezik. Télen síelni jönnek, a többi három évszakban pedig túrázni, kikapcsolódni.

A masszív alapokra épített téglaépület, néhány évvel korábban teljes felújításon esett át. ( tetőfedés, homlokzati és tetőszigetelést, villanyhálózat, új hidegburkolatok... stb.). Az épület fűtésről a földszinten lévő kandalló és energitakarékos NOBU norvég villanyfűtőtestek gondoskodnak. H tarifa igényléséhez megfelelő paraméterek (Április 15- október 15 között kedvezményes nappali és éjszakai díjszabás az elektromos hálózatra.) A konyhából megközelíthető emeleti szoba saját kijárattal rendelkezik. Nyáron állandóan kellemes hőmérséklet, lényegesen hűvösebb – átlag 7 fokkal hűvösebb - klíma Budapestnél.

Az ingatlan akár családi nyaralónak, akár vendégháznak is tökéletesen megfelelő. Közvetlenül a tulajdonostól eladó ingatlan! [...]”

További eladó, izgalmas otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!