Kék hírek, bulvár

2009.10.21. 14:15

Félmilliónál is többet vittek el a tolvajok

Kiutasította a háza udvaráról az oda behatolókat egy idős asszony, ám az idegenek csak azután távoztak, hogy már magukénak tudták az áldozat pénzét.

HEOL

Diót szeretett volna vásárolni az a négyes, amely tegnap kora délután jelent meg egy idős egri asszony családi házának udvarán. Legalábbis ezt mondta a férfi és a vele lévő három nő, mikor a tulajdonos is felfedezte a jelenlétüket - kezdte az eset ismertetését Soltész Bálint r. százados, megyei rendőrségi szóvivő. Az idős hölgy vélhetően sejtette, hogy nem ez a valódi szándékuk, így megpróbálta elküldeni őket. Az idegenek azonban erősködtek, húzták az időt. Pár perccel később távoztak csak, ez az idő elegendő volt ahhoz, hogy - míg társai a vitával lekötötték a 83 éves áldozat figyelmét - egyikük bejusson a házba, s némi kutakodás után megtalálja, s elemelje az asszony otthon tartott 557 ezer forint készpénzét. A lopás ügyében az Egri Rendőrkapitányság indított eljárást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!