Kék hírek, bulvár

2009.10.19. 11:59

Kilopták a gázolajat a Hatvani Volán egyik buszából

Miután hajnalban felfedezték a menetrend szerinti járatként közlekedő busz megrongálását, a Volánnak sikerült azt gyorsan pótolnia.

L. A.

A busz éjszakára Lőrinciben parkolt, ahol ismeretlen tettes felfeszítette a tanksapkáját, majd 125 liter gázolajat lopott ki az üzemanyag-tartályból. Az eltulajdonított gázolaj értéke 35 ezer forintra tehető - tudtuk meg Soltész Bálint r. századostól, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivőjétől. Az ügyben a Hatvani Rendőrkapitányság indított eljárást.

Mint arról érdeklődésünkre Tóth Tibor, a Hatvani Volán Zrt. személyforgalmi vezetője beszámolt, az utóbbi időszakban szinte havonta történt hasonló eset. A hajnalban kialakult helyzetet átcsoportosítással sikerült úgy megoldani, hogy mindössze pár percet késett a járat. Az egyik közelben lévő buszt állították a megrongált jármű helyébe, az előbbit pedig egy tartalék autóbusszal pótolták. Az Apc és Zagyvaszántó, illetve Apc és Selyp között közlekedők így reggel szokás szerint eljutottak úticéljukhoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!