Kék hírek, bulvár

2009.10.26. 18:01

Kilopták a kerekeket a Suzuki alól

Ismételten változatos tárgyakra vetettek szemet a tolvajok a hétvégén: a zsákmány az autókeréktől a lószerszámig terjedt.

HEOL

Kiskörén egy családi ház udvarára mászott be a tettes a kerítésen át az éj leple alatt, majd az udvaron parkoló Suzukiról lopta le annak négy kerekét. A kár 60 ezer forint, az ügyben a Hevesi Rendőrkapitányság indított eljárást - kezdte a hétvégi tolvajlások ismertetését a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

Hatvanban egy családi ház melléképületét szemelték ki az elkövetők. Vélhetően álkulccsal jutottak be a helyiségbe, ahonnan több mint félmilló forint értékben szerszámgépeket és lószerszámokat tulajdonítottak el. Egerben egy mosógépet loptak el egy lakatlan ház melléképületéből. Ide az ajtó pántjának kicsavarozását követően hatolt be a tolvaj. A műszaki cikk elvitelével 15 ezer forintos kárt okozott a tulajdonosnak, a valós veszteség ennél azonban jóval nagyobb. Az elkövető ugyanos a villamos vezetékeket is megrongálta, így további 100 ezer forintos kárral kell számolnia a sértettnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!