Kék hírek, bulvár

2009.10.30. 12:50

Megcsapolták a Ladákat, kirámolták a teherautót

A benzintolvajok ezúttal Gyöngyösön csaptak le: ugyanabban az utcában két Lada tankját is leeresztették.

HEOL

A tettesek mindkét esetben a tanksapka lefeszítésével jutottak hozzá a Ladák üzemanyag-tartályában lévő benzinhez. Az egyik autóból 12, a másikból pedig 20 liter üzemanyagot loptak el. Utóbbi tulajdonosát még további 50 ezer forintos kár is érte: járműve csomagtartójának zárát felfeszítették, s onnan több kéziszerszámot eltulajdonítottak - számolt be ma a csütörtökre virradóra történt esetekről a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

Csütörtökön reggel két további lopást jelentettek be a rendőrségen. Hevesen egy bolt előtt parkoló, ám be nem zárt kisteherautóból emelte el valaki a sofőr övtáskáját iratokkal és készpénzzel együtt. A kár 45 ezer forint. Ettől nagyobb anyagi veszteség érte azt az autóst, aki Tiszanánán állított le egy bolt előtt a járművét. A tettes erőszak nélkül kinyitotta a gépkocsit, s eltulajdonította a tulajdonos övtáskáját, amelyben 300 ezer forint készpénz volt. A rendőrség szóvivője újfent felhívja rá a figyelmet, hogy nagyon rövid időre se hagyjunk értékeket az autónkban, s mindig zárjuk azt be, mivel a kínálkozó lehetőséggel nem restek élni a tolvajok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!