Kék hírek, bulvár

2009.10.05. 10:43

Ön látta? - eltűnt fiút keres a rendőrség

Nyoma veszett vasárnap délelőtt egy jászapáti kamaszfiúnak. A Jászberényi Rendőrkapitányság most a lakosság segítségét kéri az eltűnt megtalálásához.

HEOL

A 14 éves Turai Norbert jászapáti lakcíméről távozott, és vasárnap délelőtt óta nem adott életjelet magáról. A felkutatására tett intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Turai Norbertről vasárnap délelőtt óta nem tudnak semmit.
[/caption]

A fiú mintegy 150-155 centiméter magas, vékony testalkatú, vékony arcú. Haja rövid, fekete színű, szeme barna. Orra, szája átlagos. Testén műtéti heg, szemölcs, anyajegy nincs. Eltűnésekor fekete pólót és rövidnadrágot, illetve fehér Adidas sportcipőt viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki a fiút a személyleírás vagy a fotó alapján felismerni véli, vagy bármit tud tartózkodási helyéről, az értesítse a Jászberényi Rendőrkapitányságot az 57/504-280, vagy az ingyenesen hívható 107, 112-es számon, de bejelentést tehet bármely rendőrnél, rendőri szervnél is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!