Kék hírek, bulvár

2009.10.17. 15:36

Tűzoltók vágták ki a sérült férfit az autóból

Frontálisan ütközött két személygépkocsi délután az andornaktályai Rákóczi úton, a pincesornál, s az egyikbe be is szorult egy férfi.

HEOL

A férfit az egri lánglovagok feszítővágó segítségével szabadították ki a járműből, majd átadták a mentőknek. Cikkünk írásakor még vizsgálták a sérültet, az első adatok alapján könnyebb sebesüléseket szerzett. Mint azt Mérai Péter tű. főhadnagytól, az Egri Hivatásos Önkormányzati Tűzoltóság szóvivőjétől megtudtuk, az útra üzemanyag folyt, így ennek eltávolítása és a helyszínelés munkálatai miatt egyelőre teljes útzár van.

15.49 Fodorné Parrák Nóra r. százados, rendőrségi sajtóügyeletes elmondta, hogy a teljes útzár miatt a Mezőkövesd felől érkezőket Kerecsend felé terelik el.

17.45 A baleset helyszínén már csak félpályás útzár van. A rendőrség eddigi információi szerint az ütközéskor a két jármű vezetői sérültek meg, úgy tudni, mindketten könnyebb sebesüléseket szenvedtek. A baleset azért következhetett be, mert az egyik gépkocsi áttért a szemközti sávba, ahol frontálisan ütközött az ott haladóval. A pontos körülmények felderítésére az Egri Rendőrkapitányság indított vizsgálatot.

[caption id="" align="aligncenter" width="334"] A mentés és a helyszínelés miatt egy ideig teljes útzár volt. Fotó: Egri Hivatásos Önkormányzati Tűzoltóság
[/caption]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!