Kék hírek, bulvár

2009.10.02. 21:54

Villanyoszlopot döntött ki egy munkagép Aldebrőn

Pénteken legtöbbször száraz fű-tüzekhez hívták megyénk tűzoltóit, de egy villanyoszlopot kidöntő munkagép és egy kigyulladó autó miatt is kaptak bejelentést.

L. A.

A délután és az este folyamán számos alkalommal kértek száraz fű-tűz miatt segítséget megyénk tűzoltóitól. Így Hevesre, Hevesaranyosra, Vécsre és Átányba, illetve a Besenyőtelek és Kömlő közé is. A legnagyobb területen, mintegy tíz hektáron Gyöngyöstarján külterületén lobbantak fel a lángok. A Fajzatpuszta nevű részen keletkezett tüzet a gyöngyösi és a hatvani lánglovagok közösen fékezték meg. Este hét óra után Aldebrőre kértek segítséget az egri tűzoltóktól, ahol is egy munkagép kidöntött egy villanyoszlopot, s egyben a forgalmat is akadályozta. A helyszínre az áramszolgáltató munkatársai is kimentek, a tűzoltók beavatkozására végül nem volt szükség.

Mint azt a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletesétől megtudtuk, az este során az egri tűzoltókat egy kigyulladó autó miatt is hívták. A megyeszékhelyen a Csiky és a Széchenyi utcák sarkán vélhetően valamilyen elektromos hiba miatt keletkezett tűz egy személygépkocsi motorterében. Az autó tulajdonosa és a járókelők eloltották a tüzet, a kiérkező tűzoltók a kocsi áramtalanítását végezték el. A kár százezer forintra tehető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!