Kék hírek, bulvár

2009.10.23. 11:45

Vitte volna a Skodát, de meglepetés érte

Egy két és félmillió forintot érő Skoda személyautót próbált meg ellopni valaki a minap Gyöngyösön, de végül kudarcot vallott.

HEOL

A tettes egy eddig ismeretlen módszerrel kinyitotta a gépkocsi ajtaját, majd megrongálta a gyújtáskapcsolót, hogy el tudja indítani a járművet. Terve azonban nem vált be, mivel egy rejtett kapcsoló miatt nem indult el az autó. Az elkövető így is 100 ezer forintos kárt okozott a gépkocsi tulajdonosának. Az ügyben a Gyöngyösi Rendőrkapitányság lopás kísérlete miatt indított eljárást.

A megyei rendőr-főkapitányság szóvivője egy autófeltörésről is beszámolt a heol.hu-nak. Bélapátfalván a temető parkolójában törték be egy személyautó ablakát, majd abból egy laptopot és egy tárcát tulajdonítottak el. A lopott holmi értéke 150 ezer, a rongálási kár 30 ezer forint. A szóvivő ismételten felhívja rá a lakosság figyelmét, hogy kezeljék fokozott körültekintéssel értékeiket. Az autóban ne hagyjanak értékesebb tárgyakat, még akkor sem, ha csak pár percre hagyják azt magára. Ha mégsem tudják ezeket magukkal vinni, akkor tegyék nem látható, nehezen hozzáférhető helyre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!