Kék hírek, bulvár

2009.12.24. 13:05

Bencze József: kemény évünk lesz

Az egri és a megyei rendőrkapitányságon járt az országos főkapitány. Ajándékot hozott a szolgálatban lévőknek.

HEOL

[caption id="" align="aligncenter" width="350"] (Meg)erősítés. Bencze József (balról) apró ajándékokkal is elismerte az egész éves munkát
[/caption]Apró ajándékokkal lepte meg az egri illetve a megyei kapitányságon az ünnepekkor szolgálatot teljesítőket Bencze József országos rendőr-főkapitány.

Csütörtöki látogatásán Bencze megköszönte a rendőrök egész éves munkáját, amit "összességében eredményesnek" ítélt. Mint fogalmazott: az esztendőben voltak szép sikerek, és akadtak persze nehézségek is, ám ezeket is megoldották a munkájuk iránt elkötelezett szakemberek. Külön köszönetét fejezte ki a rendőrök családtagjainak, akik elfogadják azt is, ha a szolgálat elszólítja otthonról akár a legnagyobb ünnepeken is szeretteiket. Erre a segítségre óriási szükség van, s lesz ezután is. Már csak azért is, mert - Bencze szavaival - "kemény év előtt áll" a rendőrség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!