Kék hírek, bulvár

2010.10.21. 13:43

Botrány: roma férfi hátán vitette magát a rendőr

Egy roma férfi hátán vitette át magát a vízen egy egri rendőr, hogy ne legyen sáros a bakancsa - adta hírül a hvg.hu. Az illetőt egy nyilvánosságra került videofelvétel buktatta le.

HEOL

Maga az eset még nyáron történt, mikor is az Egri Rendőrkapitányság munkatársai egy erdésszel tartottak közös ellenőrzést egy ostorosi erdőnél. Ennek során egy rakás illegálisan kivágott fát találtak, a terepszemle során ugyanakkor a lehetséges elkövetők is előkerültek.

Az egyik járőr, egy főtörzsőrmester az egyik nagyobb pocsolyánál - hogy ne legyen sáros a bakancsa - magához hívta az egyik tolvajt, s magát a hátára vetetve kelt át a bokán felül érő vízen  - írja a hvg.hu mai cikkében, amelyben a történteket megörökítő, mobiltelefonnal készült videó is megtekinthető. A lap értesülései szerint a rendőrt cipelő roma férfi nem tett feljelentést.

A hvg.hu cikkében leírtakra közleményben reagált a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság. Mint leírták, a városi kapitányság szeptember 27-én szerzett tudomást a felvételről, melynek megtekintése után dr. Juhász István r. dandártábornok azonnal belső vizsgálatot rendelt el. A június 2-án készült felvétel alapján megállapították az azon látható rendőr kilétét. A vizsgálat alapján másnap azonnali hatállyal megszűntették az illető szolgálati jogviszonyát, ugyanakkor büntető feljelentést tettek ellene az Egri Nyomozó Ügyészségen.

var so = new SWFObject('https://hvg.hu/videoplayer/player-viral.swf','mpl', 350, 230, '7');

so.addParam('allowfullscreen',true);

so.addVariable("provider","http");

so.addVariable("file", " https://vod.hvg.hu/hvg_flv/rendor.mp4");

so.addVariable("image", " https://hvg.hu/images/hvg_video_player_skin_8.png");

so.write("playerctrlArticleView_ctl03");

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!