Kék hírek, bulvár

2010.11.15. 12:05

A vad éjszaka helyett kifosztották a férfit a nők

Remek szórakozást ígértek a férfinak alkalmi hölgyismerősei, ám amikor meglátták mennyi pénz van nála, inkább kirabolták.

HEOL

 A földön fekve találta meg egy járókelő szombaton éjjel azt a 68 éves hatvani férfit, aki egy közeli kocsmában szórakozott az este folyamán. A mentők bevitték a kórházba, és értesítették a rendőrséget, ám a férfi  - ittassága miatt - nem tudta egyértelműen elmondani, mi történt vele pontosan. Annyi azonban már akkor kiderült: valaki bántalmazta.

Másnap a férfi bement a rendőrségre, ahol elmondta: három nővel ismerkedett meg egy helyi kocsmában, majd közösen indultak el, hogy együtt töltsék az éjszakát. Útközben újabb két hölggyel és egy férfival találkoztak s a szembejövő 24 éves férfi leütötte az idős embert. Az öt nővel ezután kifosztották az áldozatot: elvették mobiltelefonját, pénztárcáját irataival, valamint 50 ezer forintjától is "megszabadították".

A Hatvani Rendőrkapitányság munkatársai másnap meg is találták az elkövetőket, és a házkutatás során az egyikük lakásán a sértett telefonját is. Kiderült az is: pénzt akartak levenni áldozatuk bankkártyájával, de ez nem sikerült nekik. A rendőrök csoportos rablás megalapozott gyanújával őrizetbe vették a támadó férfit és az 5 nőt, akik közül az egyik fiatalkorú. A Zagyva-parti város kapitányságának bűnügyi osztálya kezdeményezte előzetes letartóztatásukat - tudtuk meg Soltész Bálint megyei rendőrségi sajtószóvivőtől.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!