Kék hírek, bulvár

2010.11.11. 17:48

Ismét tűz ütött ki az egykori Kertmozinál

A hajdani Kertmozihoz és a Szépasszony-völgybe is tűzeset miatt riasztották csütörtökön délután a városi lánglovagokat.

Lovász Anikó

Egy fából épített, 50 négyzetméteres ház gyulladt ki ma délután az egri Szépasszony-völgyben. A teljes terjedelmében égő épülethez három szerükkel vonultak ki a városi tűzoltók, akik két vízsugárral fékezték meg a lángokat. Sérültje nincs a tűzesetnek, melynek okát még vizsgálják. A károkat 300 ezer forintra becsülték - tájékoztatta szerkesztőségünket Mérai Péter tű. százados, az Egri Hivatásos Önkormányzati Tűzoltóság szóvivője.

Nem sokkal korábban a belvárosi Egészségház utcába hívták a lánglovagokat. Az egykori Kertmozi területén, a vetítővászonnak használt fal tövében álló helyiségek egyikéből jeleztek tüzet. Itt különféle hulladékok, ruhaneműk kaptak lángra. Ide két autóval vonultak az egységek, egy sugárral oltották el a tüzet.

Hónapokkal korábban az is előfordult ezen a helyszínen, hogy egy nőt kellett kimenteniük a tűzoltóknak a kigyulladt helyiségből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!