Kék hírek, bulvár

2010.11.04. 10:50

Két tragédiát is magával hozott a szerda este

Gyöngyös külterületén egy koros férfit, egy balatoni háznál pedig egy idős asszonyt találtak holtan.

HEOL

Holttestet találtak szerda este a Gyöngyös külterületén fekvő egyik házban. A megégett bútorok tűzesetről árulkodtak, az áldozat halálát azonban nem a lángok, hanem a füst okozhatták. Megállapítást nyert, hogy a tragédia napokkal korábban történt. Az ügyben a tűzoltóság és a rendőrség is vizsgálódik, pontosabban ezek lezárulta után lehet majd tudni.

Haláleset színhelye volt egy balatoni lakás is, ahová szén-monoxid mérgezés gyanúja miatt hívták ki szintén tegnap este a tűzoltókat és a rendőröket. Az idős házaspár női tagját holtan találták odabent, míg férjét súlyos állapotban szállították kórházba. A tűzoltók átvizsgálták az épületet, ennek eredményeként kizárták a szén-monoxid mérgezés lehetőségét.

Gergely Gabriella r. alezredes, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese érdeklődésünkre elmondta: a balatoni tragédiát nem vizsgálják, mivel az idős asszony természetes halállal hunyt el, korából fakadóan.

A gyöngyösi ügyben ellenben közigazgatási eljárás indult a rendkívüli haláleset körülményeinek tisztázására. Az elsődleges vizsgálatok kizárták egy lehetséges bűncselekmény gyanúját. Az áldozat személyazonossága ismert: egy, a házban élő idős férfiról van szó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!