Kék hírek, bulvár

2010.11.24. 08:46

Névtelen bejelentés nyomán csaptak le a kommandósok

Kommandósok fogtak el több embert kedden este Egerben. A Telefontanú vonalára érkezett hívás szerint drogot vettek és adtak el.

HEOL

Kommandós akció szemtanúi lehettek tegnap kora este az egri Felsővárosban élők. Olvasónk elmondása szerint a Kővágó téri benzinkút közelében egy nőt és egy férfit fogtak el. A rendőrség aznap nem nyilatkozott az ügyről, ám ma Soltész Bálint r. századostól, a megyei főkapitányság szóvivőjétől sikerült megtudnunk, hogy kábítószer eladókra, illetve vásárlókra csaptak le.

Mint a százados fogalmazott, a főkapitányság Agria Bevetési Alosztályának munkatársai több embert is elfogtak, illetve előállítottak a Felsővárosban. Mindezt azután, hogy a Telefontanú vonalra érkezett névtelen bejelentés szerint a gyanúsítottak kábítószert próbáltak eladni, illetve vásárolni. A házkutatások és a jármű átvizsgálása során a bűnügyi szakemberek por és tabletta formájú, kábítószer-gyanús anyagot, valamint digitális mérleget foglaltak le.

[caption id="" align="aligncenter" width="344"] A gyanúsítottak között két nő is van. Fotó: Gál Gábor
[/caption]

A főkapitányság bűnügyi osztálya hat személyt - négy férfit és két nőt - hallgatott ki gyanúsítottként, ellenük kábítószerrel való visszaélés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. Két férfit bűnügyi őrizetbe is vett a rendőrség, s indítványozta előzetes letartóztatásuk elrendelését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!