Kék hírek, bulvár

2010.11.29. 15:09

Összekeverte a gázbojlert a villannyal a trükkös tolvaj

Az áramszolgáltató állítólagos munkatársai kerestek fel otthonában egy idős asszonyt. Egyikük hozzá nem értése még a kiszemelt áldozatnak is feltűnt.

HEOL

A 79 éves andornaktályai asszonyhoz beállító két férfi azt mondta, hogy az áramszolgáltatónak dolgoznak, s le kell olvasniuk a villanyórát, illetve fel kell írniuk a villanybojler számát. Az idős ember beengedte őket az otthonába, ahol az idegenek „munkához láttak” - kezdte a pénteken történtek ismertetését ma a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

Az egyik férfi a fürdőszobába ment, melynek ajtajáig az asszony is elkísérte. Az idegen a gázbojlert kezdte el nézni, s mikor ezt a lakó is szóvá tette, azzal mentette ki magát, hogy annak a számát is fel kell írnia. A férfiak gyorsan távoztak a házból. Azt már csak ezután vette észre a hölgy, hogy az egyik szekrénye ajtaja nyitva van, s onnan lába kelt 260 ezer forintjának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!