Kék hírek, bulvár

2012.05.26. 06:45

Nyomoznak a füzesabonyi uszodaépítés ügyében

Hűtlen kezelés alapos gyanújával hallgatott meg egy magánszemélyt a közelmúltban a Gyöngyösi Rendőrkapitányság.

G. R.

Hűtlen kezelés alapos gyanújával hallgatott meg egy magánszemélyt a közelmúltban a Gyöngyösi Rendőrkapitányság, erősítette meg Soltész Bálint sajtószóvivő. Lapunk információi szerint feltehetőleg Laminé Antal Éva korábbi füzesabonyi polgármestert hallgatták meg most a rendőrök abban az ügyben, melyben a feljelentést 2010 nyarán, ismeretlen tettes ellen tettek a város képviselő-testületének tagjai.

Nevezetesen annak a vizsgálóbizottságnak a tagjai, amelyet az akkori polgármester ellen indított fegyelmi vizsgálatra alakítottak. Akkoriban lapunkban is írtunk arról a vitáról, amely a tervezett városi uszoda építése körül alakult ki.

A polgármester akkor a vele szemben álló helyi képviselőket, utóbbiak pedig a polgármestert okolták azért, hogy leállt az északi városrészen az új tanmedence és a hozzá tartozó öltöző építése. Vitatták azt is, hogy volt-e testületi felhatalmazás egy 32 milliós részszámla kifizetésére, illetve a kivitelező szerződés megkötésére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!