Kék hírek, bulvár

2014.02.17. 16:25

Három autó ütközött össze a 25-ösön - hatan megsérültek

Közlekedési baleset miatt teljes útlezárást rendelt el a rendőrség hétfőn délután Eger és Kerecsend között a 25-ös számú főúton. Az útzárat estére feloldották.

HEOL

16:10

A 25-ös számú főút Eger és Kerecsend közötti szakaszán, a 8-as  kilométerszelvénynél hétfőn délután 15 óra 40 perckor személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt. A rendőrség a helyszínelés idejére teljes útlezárást rendelt el.

Javasolt kerülő útvonal Demjén-Egerszalók vagy Maklár- Andornaktálya irányába - tájékoztatta a heol.hu-tSoltész Bálint, megyei rendőrségi szóvivő.

Antal Erika, megyei katasztrófavédelmi szóvivő úgy tájékoztatta a heol.hu-t, hogy a helyszínre nagy erőkkel vonultak az egri hivatásos tűzoltók. Az egyik személygépkocsiba egy ember beszorult, az ő mentése folyamatban van.

A műszaki mentés idejére az útszakaszt teljes szélességében lezárták. A tűzoltók munkáját a helyszínen a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is segíti.

16:15

Mindhárom gépjárművet áramtalalanították a tűzoltók. A beszorult sérültet kimentették a járműből, és átadták a mentőszolgálat munkatársainak. Az elsődleges információk alapján hatan megsérültek. Teljes útlezárás van a szakaszon - közölte a katasztrófavédelmi szóvivő.

Sok a baleset Eger és Kerecsend között

A fent említett útszakasz közlekedésrendészeti szempontból évek-óta prioritást élvez. A baleseti helyzet javulása érdekében az elmúlt héten a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság, a Heves Megyei Kormányhivatal Közlekedési Felügyelősége, valamint a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Heves Megyei Igazgatósága egyeztető megbeszélést is tartott.

Hogy a közeljövőben milyen beavatkozások várhatóak ide kattintva olvashatja el.

18.33

Ismét járható a 25-ös út Eger és Kerecsend között, ahol befejezték a délutáni baleset helszínelését, feloldották a teljes útzárat, tájékoztatott a katasztrófavédelem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!