Kék hírek, bulvár

2014.02.05. 19:32

Két autó ütközött össze: két ember azonnal, egy a kórházban meghalt

Halálos baleset történt a 25-ös főút Eger és Kerecsend közötti szakaszán szerda este. Ketten a helyszínen életüket vesztették. Két embert súlyos sérülésekkel kórházba szállítottak, egyikük éjszaka életét vesztette.

HEOL

19:30

Közlekedési baleset történt szerda este háromnegyed hét előtt Kerecsend és Eger között a 25-ös főúton. Két személyautó ütközött össze.  A balesetben két ember meghalt, ketten súlyos sérüléseket szenvedtek.

Az esethez az egri tűzoltókat riasztották, akik nagy erőkkel siettek a helyszínre, tájékoztatta a heol.hu-t Antal Erika, a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. A tűzoltók kéziszerszámokkal és feszítővágóval mentették ki a beszorult sérülteket a járművekből. A mentősök a sérülteket kórházba szállították.

[caption id="" align="alignleft" width="360"] Halálos baleset Eger és Kerecsend között Felvétel: agriatv.hu /Ládi László
[/caption]

Az agriatv.hu úgy tudja, hogy egy Egerből Kerecsend irányába tartó Suzuki először a jobb oldalon padkára hajtott, majd a szemből érkező Renault-val frontálisan ütközött. Mindkét kocsiban egy-egy személy életét vesztette. Másik két sérültet a mentők az egri kórházba szállították.

Az ütközés nagyságára jellemző, hogy a Suzuki motorja kb. 30m-re az erdőbe repült.

A rendőrség a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárta az utat, kerülni Demjén és Egerszalók, illetve Maklár felé tudnak az autósok.

22.10

Vámos Boglárka, a megyei rendőrségi sajtóreferens elmondta, meghalt az egyik kórházba szállított sérült, így már három ember életét követelte a baleset. A negyedik sérült válságos állapotban van.

23:30

A 25-ös számú főút 3-as kilométerszelvényénél történt balesetnél a rendőrök befejezték a helyszínelést, a forgalom zavartalanul halad.
A balesetben két nő a helyszínen, egy férfi pedig kórházba szállítását követően életét vesztette - olvasható a rendőrség honlapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!