Kék hírek, bulvár

2014.06.23. 10:30

Ufó-élményeiről mesélt Pataky Attila Egerben

Pataky Attila mintegy 60 fős közönségnek tartott előadást az egri Univerzum Klubban, ahol részletesen beszélt földön kívüli élményeiről.

borsonline.hu

– Utoljára hét-nyolc éve találkoztam ufókkal, azóta békén hagynak, de megtudtam tőlük, hogy jó úton járok. A zene az egyik legmagasabb rezgésforma, amelyen keresztül át lehet adni az érzelmeket – mondta Pataky, aki állítása szerint megjárta a negyedik és az ötödik dimenziót is, volt regressziós hipnózison, és egyik legnagyobb élménye, amikor belülről simogatták az ufók - írja a borsonline.hu.

Pataky abban is hisz, hogy a nemrég megválasztott új pápát egy titkos háttérhatalom irányítja. Az énekest sokan támadták amiatt, hogy ilyen dolgokról beszél nyilvánosan, de Pataky Attila büszkén vállalja világnézetét.

 – A mi dolgunk a szeretet és a fény felmutatása – mondta el hitvallását.

Az előadás végén a közönség soraiból feltettek néhány kérdést, volt, aki arra volt kíváncsi, hogy léteznek-e magasabb rendű civilizációk, és hogy vannak-e tökéletes világok. Pataky Attila minden kérdést igyekezett megválaszolni, az előadás végén vastapssal „jutalmazták”, majd a jelenlévők sorban álltak a zenész autogramjáért.

[caption id="" align="alignleft" width="360"] Fotó: Bors
[/caption]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!