Kék hírek, bulvár

2016.08.09. 18:16

Megkérdeztük: szokott-e leértékelésen vásárolni?

Utassy Emese (20), Bükkszenterzsébet: – Szoktam figyelni a leértékeléseket. A plázában nagyon jó leértékelt darabokra lehet rálelni, ráadásul gyakran.

HEOL

Halmos Hanna (19), Eger:
– Természetesen szoktam leértékeléseken vásárolni, vadászom az akciókat. Általában ez a ruhákra vonatkozik, ételekre nem igazán. A ruhatáram egy része akciós termékekből áll. Vagy a barátaim hívják fel a figyelmemet, hogy nagy leárazások vannak egy üzletben, vagy véletlenszerűen bukkanok rájuk. Többnyire a plázában szoktam vásárolni a ruhadarabjaimat, s ott elég gyakran vannak akciók.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] Halmos Hanna Fotó: Berán Dániel
[/caption]

Molnár Csenge (19), Eger:
– Igen, nyomon követem az akciókat. Ez elsősorban a ruhaneműkre vonatkozik. Körbe szoktam nézni a belvárosban. Attól is függ ez, mennyi idővel rendelkezem éppen. De elmondhatom, hogy a ruháimnak körülbelül a felét leértékelésen vettem. A másik felét nem. A pláza akcióit viszonylag gyakran figyelem. Ott egész jó, viszonylag olcsó, de jó minőségű termékekre szoktam bukkanni.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] Molnár Csenge Fotó: Berén Dániel
[/caption]

Ruga Ádám (22), Eger:
– Megmondom őszintén, nem igazán szoktam figyelni, milyen leértékelések várják a vásárolókat a városban. Sem ruhák, sem egyéb más áruk tekintetében. Ha valamire szükségem van, akkor megyek vásárolni – függetlenül attól, hogy van-e éppen akció, vagy nincs. Persze az árakra odafigyelek. Azt viszont nem is tudom hirtelen, hogy van-e akciósan beszerzett ruhadarabom, de meglehet, hogy akad.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] Ruga Ádám Fotó: Berán Dániel
[/caption]

Utassy Emese (20), Bükkszenterzsébet:
– Szoktam figyelni a leértékeléseket. A plázában nagyon jó leértékelt darabokra lehet rálelni, ráadásul gyakran. Az imént pedig egy belvárosi írószerboltban néztem ki egy 30 százalékkal leárazott, ötéves iskolatáskát. Szerintem megéri az árát. Lehet, hogy meg is veszem, jó árban van. Szeretem a törzsvásárlói kártyákat is. Rendelkezem olyannal is például, amivel sportruházatot vásárolhatok.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] Utassy Emese Fotó: Berán Dániel
[/caption]

– Szoktam figyelni a leértékeléseket. A plázában nagyon jó leértékelt darabokra lehet rálelni, ráadásul gyakran. Halmos Hanna Fotó: Berán Dániel Molnár Csenge Fotó: Berén Dániel Ruga Ádám Fotó: Berán Dániel Utassy Emese Fotó: Berán Dániel -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!