Kék hírek, bulvár

2017.04.18. 12:06

Ennyi ittas sofőrt fogtak idén húsvétkor a rendőrök

A hosszú hétvégén a Heves megyei rendőrök 1641 járművezetőt ellenőriztek.

HEOL

A Heves megyei rendőrök április 13. és április 17. között ellenőrizték a megye közútjain közlekedőket, melynek alkalmával kiemelt figyelmet fordítottak a járművek műszaki állapotára, az ittasan vagy bódult állapotban közlekedők kiszűrésére, továbbá a passzív biztonsági eszközök használatára - tájékoztatott a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság.

Közölték: a hosszú hétvége alatt az egyenruhások összesen 1641 személyt ellenőriztek és közülük 12 esetben mertült fel ittasság gyanúja. A statisztikai adatok szerint kilenc személy gépkocsival, hárman pedig kerékpárral közlekedtek az alkohol fogyasztását követően.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] Húsvéti ellenőrzés Egerben Fotó: police.hu
[/caption]

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottságának támogatásával a rendőrök április 17-én több településén húsvéti ajándékkal - autóillatosítóval - kedveskedtek a szabálykövető gépjárművezetőknek.

A hatóságok kérik a járművezetőket, hogy minden esetben a szabályokat betartva, magukra és egymásra is odafigyelve vegyenek részt a közúti forgalomban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!