Kék hírek, bulvár

2017.04.26. 11:54

Utcán nőket fogdosott az ifjú szatír

A rendőrség egy napon belül előállította a 18 esztendős gyanúsítottat.

Sz. Z.


Részben megváltoztatta az Egri Törvényszék kedden hozott jogerős ítéletében az elsőfokú határozatot a 2014-ben nőkkel erőszakoskodó, őket molesztáló egri ifjú bűnügyében. Erről dr. Puskás Csilla, a törvényszék sajtótitkára tájékoztatta a portálunkat.

Amint a büntetőeljárásról annak idején többször beszámoltunk, még 2014 novemberében egy 19 éves nő tett feljelentést, hogy este a megyeszékhelyen, az Iskola utca környékén egy fiatalember megtámadta. A hajánál fogva hátrarántotta, s szexuális együttlétre szólította fel. A lány segítségért kiáltott, s az illető elmenekült. A rendőrség egy napon belül előállította a 18 esztendős gyanúsítottat.

Amikor kihallgatták a 18 esztendős R. M.-et az Egri Rendőrkapitányságon, kiderült, hogy ugyanazon hölgyet már korábban is molesztálta. Továbbá a Szarvas Gábor utca egy lakóépületének lépcsőházában egy másik nő haját is meghúzgálta, majd a védekező sértettet hasba vágta. A Felsővárosban pedig egy társasház liftjében a vele utazó hölgyet a fülke falához szorította, ám pár pillanattal később kinyílt a felvonó ajtaja, így áldozata el tudott menekülni.

Az Egri Járásbíróság éppen egy esztendeje, tavaly április 25-én a vádlottat kétrendbeli, aljas indokból elkövetett, személyi szabadság megsértésének bűntettében, többrendbeli szeméremsértés vétségében és annak kísérletében mondta ki bűnösnek. Őt egy év tíz hónap börtönnel sújtotta, de annak végrehajtását négy évre felfüggesztette. Az indoklás szerint a terhelt nemi vágyának kielégítése céljából 2014. szeptember 15. és november 10. között Egerben többször nőket állított meg, követte, fogdosta őket, előttük a nemi szervét szeméremsértő módon mutogatta, önkielégítő mozdulatokat végzett. A döntést a vádlott és a védője tudomásul vette, az ügyész viszont súlyosítása érdekében fellebbezett.

Az Egri Törvényszék kedden, immár jogerős ítéletében a fiatalembert szexuális erőszak bűntett kísérletéért, aljas indokból elkövetett személyi szabadság megsértése bűntettéért, többrendbeli szeméremsértés, illetve kísérlete vétségéért tette felelőssé. Az egy év tíz hónap börtönbüntetés próbaidejét négyről öt évre emelte fel, s elrendelte a próbaidőre a vádlott pártfogó felügyeletét is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!