Kék hírek, bulvár

2017.06.03. 08:42

Azonosították a rongálás gyanúsítottját - Videóval

Az egri Várfalsétányt rongálta meg a férfi.

police.hu

A rongáló összetört egy hulladékgyűjtőt és egy néhány nappal korábban helyreállított információs táblát. Ezt követően az Egri Rendőrkapitányság felhívást tett közzé, amelyben az elkövető férfi azonosításához kérte a lakosság segítségét.

Soltász Bálint megyei rendőrségi sajtószóvivő tájékoztatása szerint több helyi hírportál is megjelentette a feltételezett elkövetőről készült fényképet, így „még aznap megállapítást nyert a férfi személyazonossága”.

- Az egri nyomozók június 2-án, pénteken gyanúsítottként hallgatták ki a bélapátfalvai 27 éves D. Gábort, ellene garázdaság és rongálás vétség elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás. A férfi beismerte a terhére rótt bűncselekmény elkövetését - mondta a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, aki jelezte: az Egri Rendőrkapitányság köszönetét fejezi ki felhívásának publikálásáért a hírszerkesztőségeknek és az aktív közreműködésért a lakosságnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!