Bűnügyek

2021.12.10. 10:46

Szökött idegenlégióst fogtak el a TEK-esek Mátraszentimrén - videó

A volt francia idegenlégiós nem vonult börtönbe, inkább évekig Mátraszentimrén rejtőzködött. Nem sikerült neki megúszni a büntetést, mert a TEK munkatársai a napokban elfogták.

Heol

Forrás: Police.hu

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) Életvédelmi és Célkörözési Főosztály Célkörözési Osztálya december 8-án elfogta azt az 52 éves férfit, akit a Fővárosi Ítélőtábla 2018. május 24-én 6 év fegyházban letöltendő szabadságvesztésre ítélt szemérem elleni erőszak bűntett elkövetése miatt - írja a Police.hu.

A francia idegenlégiót is megjárt L. Zs. J. azért ítélte el a bíróság, mert 2012-ben egykori munkatársának sérelmére követett el szemérem elleni erőszakot.

A férfi azonban nem kezdte meg a büntetésének letöltését, hanem megszökött, ezért a Budapest Környéki Törvényszék Büntetés-Végrehajtási Csoportja 2019 augusztusában elfogatóparancsot bocsátott ki ellene.

A KR NNI fejvadászai beazonosították a szökésben lévő férfi tartózkodási helyét, akit Terrorelhárítási Központ munkatársai 2021. december 8-án Mátraszentimrén elfogtak, majd átadtak a Büntetésvégrehajtási Intézet munkatársainak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!