szolgálatban

2019.07.21. 13:26

A jubileumi polgárőr napon sok százan ünnepeltek

A polgárőrök országosan mintegy kilencmillió órát vannak szolgálatban évente, s mindezt a szabadidejük terhére. Megyénk polgárőrei a hétvégén visszatekintettek az alapítás óta eltelt 25 évre, s kitüntetéseket is átvehettek a közbiztonságért munkálkodók.

S. S.

Fotó: Huszar Mark

Jubileumi eseményre gyűltek össze szombaton megyénk polgárőreinek képviselői szombaton. Nagyszerű körülmények fogadták őket Dinnyésháton. Az 1994-ben alakult megyei polgárőr szövetség életében most rendezték meg a huszonötödik polgárőr napot. A résztvevőket a képviselő-testület nevében köszöntő dr. Tóth József, a házigazda település polgármestere azt mondta: huszonöt év nem kevés idő. Ez alatt az elültetett fa lombossá cseperedett.

 

Az eseményt nem csak az polgárőr szövetség országos vezetése, de a társszervek megyei és városi vezető tisztségviselői is megtisztelték. A délelőtti ünnepség részben a munka értékelésének szólt, azt követően azonban megkezdődhetett az egész napos kikapcsolódás.

Cikkünk folytatását a Heves Megyei Hírlap hétfői számában olvashatják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában