videóval

2019.09.26. 20:22

Elszabadultak az indulatok Csányban, ahol egy 6 éves kislány vesztette életét

Tragikus baleset történt csütörtökön a helyi óvodában.

Heol

Lapunk korábbi értesülése szerint – amit Medve István polgármester is megerősített – egy udvari mászóka rádőlt az eszközön játszó gyermekekre, aminek következtében egy hatéves kislány életét vesztette. A balesetben két további gyermek is megsérült. Úgy tudni, a kislányt a fején találta el a mászóka, így rajta a mentők már nem tudtak segíteni.

A községvezető szerint régi, fából készült eszközről van szó, amelynek a földbe süllyesztett része elkorhadt, így következhetett be a tragédia. Medve Istvánt úgy informálták, hogy az óvodások felügyelet mellett játszottak, de a felnőttek nem tudták megakadályozni a történteket. A polgármester azt mondta: a vizsgálat befejezéséig többet ő sem tud mondani a haláleset körülményeiről. A tragédia híre hamar eljutott a szülőkhöz, sokan felháborodottan siettek az óvodához.

A Tényeknek nyilatkozott egy anya is, akinek a gyermeke szintén az óvodaudvaron tartózkodott.

Soltész Bálint rendőrségi sajtószóvivő úgy nyilatkozott, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés bűncselekmény gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában