Összegző

2020.06.04. 10:23

Eltiltás ideje alatt vezetett két férfi, előállították őket

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába az elmúlt 24 órában öt anyagi kárral járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

Heol

Fotó: police.hu

A balesetek egyikénél a gépjárművezetővel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott. A szolgálatot ellátó állomány egy személyt fogott el az ellene érvényben lévő körözés alapján – számolt be portálunknak Szabó Boglárka rendőrségi sajtóreferens.

A rendőrök továbbá két ittas sofőrrel szemben indítottak eljárást, akik közül az egyik, egy 45 éves hatvani férfi június 3-án délután segédmotor kerékpárjával úgy közlekedett Hatvan belterületén, hogy nem rendelkezett érvényes vezetői engedéllyel, mivel 2022. október 7-ig a közúti járművezetéstől eltiltás hatálya alatt áll. A férfit a rendőrök előállították, majd járművezetés eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

A rendőrök Tarnaszentmiklós, Fő utcában igazoltattak egy személyautóval közlekedő 29 éves pélyi lakost június 3-án 19 óra 20 perckor. Az intézkedéskor a járőrök megállapították, hogy a sofőrt 2021. május 3-ig eltiltották a járművezetéstől. A férfit előállították a városi rendőrkapitányságra és szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában