megmérettetés

2019.05.31. 14:01

Gyöngyösi és füzesabonyi rendőrök képviselik a megyét Martfűn (videóval)

A Heves Megyei Baleset-megelőzési Bizottság csütörtökön rendezte meg a rendőrök szakmai és közlekedési versenyének megyei döntőjét Egerben.

Heol

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Huszár Márk

Mint arról korábban beszámoltunk, a vetélkedő célja a rendőri balesetek megelőzése, továbbá a szakmai és közlekedési szabályismeret felfrissítése és elmélyítése volt.

A versenyen a közterületi szolgálatot ellátó rendőrök mérték össze szakmai elméleti és gyakorlati tudásukat két kategóriában (gépkocsizó járőr és karos forgalomirányító). A versenyzők a megyei döntőn 55 kérdéses KRESZ elméleti és 25 kérdésből álló szakmai tesztlapot töltöttek ki, valamint autós ügyességi versenypályát teljesítettek az egri rutinpályáján. A karos forgalomirányító kollégák a Rákóczi út – Cifrakapu út kereszteződésében vették át a forgalomirányító jelzőlámpa szerepét.

Eredmények

Gépkocsizó járőr kategória:

I. hely: Zbiskó Péter (Füzesabony Rendőrkapitányság)

II. hely: Handzó Tamás (Gyöngyös Rendőrkapitányság)

III. hely: Mikó Tamás (Heves Megyei Rendőr-főkapitányság)

Karos forgalomirányító kategória:

I. hely: Fodor Ferenc (Gyöngyös Rendőrkapitányság)

II. hely: Szabó Norbert (Egri Rendőrkapitányság)

III. hely: Vitás Norbert (Heves Megyei Rendőr-főkapitányság)

Az első helyezettek elnyerték a jogot arra, hogy képviseljék megyénket a június 4-6. között, Martfűn megrendezendő országos döntőn.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában