bűnügyek

2019.04.25. 15:53

Gyorsan elfogták a rendőrök a hatvani táskatolvajt

A hatvani rendőrök fél órán belül elfogtak egy hatvani férfit.

HEOL

Fotó: police.hu

Fél órán belül, a helyszín közelében fogták el a rendőrök azt a 30 éves helyi férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy társával április 24-én nemsokkal éjfél előtt a hatvani Grassalkovich úton megtámadtak egy gyalogost – tájékoztatta portálunkat csütörtökön Kovács Nikoletta megyei rendőrségi sajtóreferens. A férfival kiabáltak, felszólították, hogy adja oda táskáját, de ennek nem tett eleget, ezért azt a hátáról lerángatták és közben bántalmazták is. Ezután a táska tartalmát a járdán szétszórták és egy övtáskát vittek el belőle, melyben készpénz, bankkártya, kulcsok és telefon tartozékok voltak.

Fotó: police.hu

Közölte, hogy M. János ruházatának átvizsgálásakor hiánytalanul előkerültek a bűncselekménnyel szerzett tárgyak, értékek.

A Hatvani Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntett elkövetése miatt őrizetbe vette a gyanúsítottat és előterjesztést tett letartóztatásának indítványozására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában