Bűnügyek

2019.08.11. 09:04

Hamis rendszámmal, jogosítvány nélkül furikázott a két mezőszemerei fiatal

A füzesabonyi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a két mezőszemerei fiatalt.

Heol

Fotó: police.hu

A Füzesabonyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya egyedi azonosító jellel visszaélés bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást egy 16 éves és egy 19 éves mezőszemerei lakos ellen. A gyanúsítottak 2018. november 23-án 20 óra 50 perc körül úgy közlekedtek a település belterületén egy Citroen típusú személyautóval, hogy arra előtte egy másik járműhöz tartozó rendszámot szereltek fel, valamint a járművet vezető 16 éves fiú nem rendelkezett vezetői engedéllyel – számolt be portálunknak Lázár Levente rendőrségi sajtóreferens.

Megtudtuk: a rendőrök előállították a két fiatalt a városi rendőrkapitányságra, ahol kihallgatták őket, melyen mindketten beismerő vallomást tettek.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Füzesabonyi Rendőrkapitányság munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat a napokban átadták az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában