Tour de Hongrie

2019.06.14. 08:10

Itt számíthatnak pénteken útlezárásra és korlátozásra Egerben

Június 14-én, pénteken délelőtt halad át Eger városán hazánk legnagyobb kerékpáros versenye, a Tour de Hongrie Magyar Kerékpáros Körverseny.

Heol

Ehhez kapcsolódóan – várhatóan 10.30 és 11.30 között – teljes útlezárásra kell számítani a Rendőrség által biztosított útvonalon:

25. sz. főútvonal (II. Rákóczi út; Vörösmarty út) > Törvényház utca > Eszterházy tér > Hatvani kapu tér (RÉSZHAJRÁ, SZURKOLÓI PONT) > Deák Ferenc utca > 25. sz. főútvonal (Mátyás király út) > Kőlyuk út > Kistályai út – írja az Eger.hu.

A fentieken túl a környéken és a kapcsolódó útvonalakon torlódások alakulnak ki.

A hatóságok felhívják a figyelmet arra, hogy az útvonalba eső szakaszokon a gépjárművekkel a jelzett időpontban nem lesz lehetőség a ki- és behajtásra, így halaszthatatlan út esetén jóval a lezárás előtt olyan területen szükséges elhelyezni a gépjárműveket, melyet nem érint a kerékpáros verseny.

Egyben felhívják a figyelmet arra is, hogy a lezáráshoz kapcsolódóan várhatóan változás lesz a helyi buszos közlekedésben, valamint az útzár több parkolót is érinthet!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában