Összesítő

2019.07.20. 10:09

Ittas vezetőkkel és droghasználóval szemben is intézkedtek rendőreink az elmúlt 24 órában

A rendőrök hat személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

Heol

F

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába az elmúlt 24 órában kettő személyi sérüléses és négy anyagi káros közlekedési balesetről érkezett bejelentés – számolt be portálunknak Kovács Nikoletta rendőrségi sajtóreferens.

Közölte: a rendőrök hat személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján, valamint három főt állítottak elő bűncselekmény elkövetésének gyanúja és két főt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés négy esetben történt.

Egy 18 éves fiút igazoltattak a járőrök július 19-én este Vécs egyik utcájában. Az intézkedéskor kábítószergyanús zöld növényi anyagot találtak nála. Előállítását követően a vele alkalmazott gyorsteszt THC tekintetében pozitív értéket mutatott, ezért a fiatal ellen a Gyöngyösi Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában