Munkában a tűzoltók

2018.12.10. 13:17

Jutalmazták a tűzoltók áldozatos munkáját

Tizenöt tűzoltót jutalmaztak, akik részt vettek a csányi szelektív hulladék feldolgozó területén, július elején keletkezett tűz felszámolásában. A tűzoltók három napon keresztül oltották a több mint kétezer ötszáz négyzetméterre kiterjedt tüzet.

Heol

Forrás: HMKI

Július 2. és július 5. között, a Szelektív Hulladékhasznosító és Környezetvédelmi Nonprofit Kft csányi telephelyén történt tűzesetnél, a hosszan tartó kárfelszámolás során tett erőfeszítésekért, a fáradhatatlan helytállásért és kiemelkedő munkájukért, tizenöt gyöngyösi és hatvani hivatásos tűzoltó vehetett át ajándékutalványt, amelyet a Szelektív Kft ajánlott fel – írja a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A tűzoltók hősies munkájának köszönhetően a tűz épületre nem terjedt át, és így nagyobb kár nem keletkezett. A jutalmakat Drabosné Tóth Zita a KFT vezetője adta át december 5-én a Hatvan Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságon. Az ünnepélyes átadáson Szabó Zsolt, a térség országgyűlési képviselője és Csontos Ambrus tű. dandártábornok, a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója is részt vett, akik elismerő szavakkal méltatták a tűzoltók munkáját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában