baleset

2019.11.05. 13:57

Kamionba rohant egy busz az M3-ason, súlyos sérült is van

A helyszínre mentőhelikopter is érkezett.

Heol

Baleset történt az M3-as autópálya főváros felé vezető oldalán Gödöllő térségében kedden – számol be az Útinform. Mint írják, egy kamion és egy busz ütközött össze. A mentőhelikopter leszállt a helyszínen, a forgalmat megállították.

Olvasónk arról tájékoztatta a Heolt, a sztrádán megközelítőleg 4 kilométeres a torlódás.

Az országos katasztrófavédelem tájékoztatása szerint ráfutásos balesetet szenvedett egy kamion és egy busz az M3-as autópályán, a 23-as kilométernél, Gödöllő térségében. Műszaki mentés céljából a gödöllői hivatásos tűzoltók vonultak és a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat. A mentők is a helyszínen vannak. Az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom.

Információink szerint a busz sofőrje sérült meg a balesetben.

14:20

Vajta Szilvia, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense később arról tájékoztatta az MTI-t, egy ember súlyosan megsérült, amikor a busz egy műszaki hibás kamionnak ütközött. A balesetnek egy könnyű sérültje is van. A buszon nem utazott senki. Hozzátette: a belső sávon halad a forgalom, de több kilométeres torlódásra kell számítani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában