elismerés

2020.01.31. 18:00

Kiemelt helyen végeztek a Heves megyei tűzoltók a 2019-es pontszerző bajnokságon

A katasztrófavédelmi szervek 2019. évi országos pontszerző bajnokságán a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a harmadik helyen végzett.

Heol

A Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint ünnepség keretében hirdették ki a Belügyminisztérium és a rendvédelmi szervek 2019. évi országos pontszerző bajnokságainak eredményeit. Kiemelkedő sportolói és sportszervezői tevékenységéért többen is elismerést vehettek át a Rendőrség Igazgatási Központjában.

A Belügyminisztériumot dr. Kontrát Károly parlamenti államtitkár, miniszterhelyettes képviselte. A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság elismeréseit Vietórisz Ágnes tű. ezredes, humánszolgálat-vezető adta át, a rendezvényen díjakat adott át az Országos Katasztrófavédelmi Sportegyesület elnöke, Berecz György tű. ezredes is.

A katasztrófavédelmi szervek 2019. évi országos pontszerző bajnokságát, mely öt versenyszámból tevődik össze (úszás, terepfutás, labdarúgás, atlétika és fekvenyomás) kiélezett küzdelemben a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság nyerte. Második helyezett a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, valamint a dobogó harmadik fokára a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság állhatott fel. A bajnokság első tíz helyezettje sportszervásárlási támogatást kapott az Országos Katasztrófavédelmi Sportegyesülettől az állomány sporttevékenységének javításához, fejlesztéséhez.

A katasztrófavédelem állományában 2019-ben végzett kiemelkedő sportolói, sportszervezői tevékenysége elismeréséül dr. Góra Zoltán tű. vezérőrnagy, országos katasztrófavédelmi főigazgató ajándéktárgyat adományozott Istványi Nóra tű. főhadnagynak, a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság munkatársának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában