Megvilágosodás Hete

2019.11.11. 11:43

Látni és látszani: megyénk számos településén várják a kerékpárosokat

Valamennyi megyei helyszínen azok a kerékpárosokat, akik nem rendelkeznek megfelelő világító berendezéssel, a Városi Baleset-megelőzési Bizottságok ellátják a szükséges eszközökkel.

Heol

A Látni és látszani kampányhoz kapcsolódóan a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága által szervezett Megvilágosodás Hete elnevezésű rendezvényt november 11. és november 17. között tartják a városi rendőrkapitányságok – számolt be portálunknak Lázár Levente rendőrségi sajtóreferens.

Megtudtuk: a Füzesabonyi Rendőrkapitányság november 11-én 9 órától Besenyőtelken, a Bóbita Óvodában, majd 13 óra 30 perctől a füzesabonyi Patak úton található üzemnél ellenőrzi a kerékpárral érkezőket.

A Hevesi Rendőrkapitányság munkatársai november 13-án 8 óra és 12 óra között a kapitányságon várják az érdeklődő kerékpárosokat.

A Hatvani Rendőrkapitányság munkatársai a Radnóti téren, valamint a Robert Bosch úti üzemnél fognak kerékpárokat ellenőrizni november 14-én 12 órától 15 óráig.

Az Egri Rendőrkapitányság egyenruhásai a Heves Megyei Baleset-megelőzési Bizottsággal közösen várnak minden érdeklődőt november 15-én 16 órától az egri Gárdonyi téren, ahol a megjelent kerékpárosok kétkerekűit a rendőrök átvizsgálják.

A gyöngyösi rendőrök november 17-én 14 óra és 18 óra között Mátrafüreden, a Parádi úton tartanak kerékpáros nyílt napot minden érdeklődő számára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában