Bűncselekmény

2020.04.03. 09:19

Megtámadtak egy füzesabonyi polgárőrt az utcai fertőtlenítés közben

Könnyebb sérüléseket szenvedett az a füzesabonyi polgárőr, akit szerdán este, a közterület-fertőtlenítési munka biztosítása közben megtámadott két fiatal.

Heol

Füzesabonyban a járványügyi helyzet miatt heti kétszer – szerdán 18 órától és vasárnap 17 órától – kezdik meg a Szent Flórián Tűzoltó Egyesület önkéntesei a közterületek fertőtlenítési munkálatait. A biztonságos munkavégzést minden alkalommal a Füzesabonyi Polgárőrség biztosítja.

– A telepre kiérkezvén ráfordultunk a Hősök útról jobbra a Szabadság útra – közben két bajtársunk a kocsi mellett gyalogolt a mosóval. Mint máskor is, most is a Füzesabonyi Polgárőrség biztosította a biztonságos munkavégzést. Ami ezután történt, arra nehéz szavakat találni: két fiatal egy robogón (szemmel láthatóan nem szomjasan) előbb el akarták ütni a polgárőröket majd a motorról leszállva meg is támadták őket – számolt be az esetről a Tűzoltó Egyesület.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=3658414490852015&id=192019237491575

 

– Az elkövetőket a rendőr kollégák előállították a rendőr-kapitányságra. Egyikük ellen közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt indítanak eljárást. Az ilyen és ehhez hasonló atrocitások továbbra is azonnali feljelentést vonnak maguk után. Mi 13 éve a füzesabonyiakért dolgozunk és sajnálatos, hogy még ebben a helyzetben is történnek ilyen jellegű bűncselekmények – írja az esettel kapcsolatban a polgárőrség egy facebook posztban.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában