bűnügyek

2020.06.06. 15:10

Rálőttek egy férfira a Heves megye szomszédságában lévő Mezőkövesden

Gumilövedékes revolverből dördült lövés a Mandula utcában, szombat hajnalban.

Heol

Forrás: Boon.hu

Fotó: Tóth Balázs

Egy ismeretlen személy csöngetett be az egyik Mandula utcai családi házba, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Mezőkövesden. A zavartan viselkedő, festőmaszkot és kapucnit viselő férfi a családfő segítségét kérte, állítása szerint eltévedt, és a Nefelejcs utcát keresi. A Boon.hu tájékoztatása szerint a házban lakó férfi nem tudta pontosan megmondani, merre van a keresett utca, de megmutatta az ismeretlennek az irányt, de az ő továbbra is azt kérte, segítsen neki.

A családfő kérte, hogy a férfi távozzon, mert így is felköltötte kisgyermekét, s elindult a bejárati ajtó felé. Erre az ismeretlen elővett egy fegyvert, majd a kerítés fölött ráirányította, s azt mondta: „Na figyelj!” és rálőtt. A férfi a kiáltásra lehúzta a fejét, a lövés így az ajtót érte, amint egy lyukat is ütött.

A lövedék a bejárati ajtón ütött lyukat Fotó: Tóth Balázs / Boon.hu

Dobi Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense a Boon.hu érdeklődésére elmondta, reggel érkezett hozzájuk a bejelentés, miszerint egy ismeretlen a Mandula utcai családi házba becsengetett, majd megrongálta a bejárati ajtót. Ismeretlen tettes ellen, garázdaság miatt nyomoz a rendőrség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában