Bűnügyek

2018.08.02. 09:57

Személyautót lopott, elfogták a rendőrök

A rendőrök őrizetbe vették a gyöngyösoroszi férfit.

Heol

A Gyöngyösi Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást egy 32 éves férfi ellen, aki július 31-én 19 óra és augusztus 1-jén 5 óra között Gyöngyösorosziban, a Kossuth Lajos utcából ellopott egy ott leparkolt személyautót – tájékoztatta portálunkat Soltész Bálint rendőrségi sajtószóvivő.

Közölte: a rendőrök az adatgyűjtést követően néhány órán belül az egyik szomszédos településen elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit, akit előállítottak a rendőrkapitányságra és őrizetbe vétele mellett kihallgattak.

Továbbá megtalálták a keresett járművet is, melyről kiderült, hogy tulajdonosa a parkolást követően benne felejtette az indítókulcsát ezért tudták azt ellopni.

A hatóságok kérik a lakosságot, hogy a hasonló jellegű bűncselekmények elkerülése érdekében, minden esetben lezárt gépjárművel parkoljanak és abban látható helyen soha ne hagyjanak értékeket!

Kezdőképünk: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában