pályázat

2019.08.11. 14:21

Új felszerelésekkel gyarapodnak a bélapátfalvai és a tiszanánai önkormányzati tűzoltóságok

Mindkét Heves megyei önkormányzati tűzoltóság kap támogatást az idén második alkalommal kiírt eszközfejlesztési pályázat keretein belül.

Heol

Az önkormányzati tűzoltóságok részére kiírt eszközfejlesztési pályázaton a bélapátfalvai és a tiszanánai önkormányzati tűzoltóságok nyújtottak be pályázatot. A forrás segítségével különféle tűzoltóeszközökhöz és felszerelésekhez juthatnak hozzá az állomány tagjai – írja a Heves Megyei Katasztrófavédelem.

A bírálóbizottság munkájában a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság munkatársai mellett a Magyar Tűzoltó Szövetség által delegált tagok is részt vettek. A támogatásra vonatkozó javaslatokat az országos katasztrófavédelmi főigazgató jóváhagyta.

A pályázók több mint 7,5 millió forintért vehetnek át védő- és tűzoltótechnikai eszközöket, melyekkel tovább növelhető a beavatkozások hatékonysága, ezáltal magasabb szintű védelmet lehet biztosítani úgy az állampolgárok, mint az élő és épített környezet számára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában